13.5 C
Tirana
E premte, 1 Dhjetor, 2023

Klejdis Çela emërohet kreu i ri i Qendrës Spitalore të Brugjeve

- Advertisement -spot_imgspot_img

Prezantohet kreu i ri i qendrës spitalore të burgjeve. Ai quhet Kejdis Çela 39 vjec i lindur në Tiranë. Çela ka nje eksperiencë 18 vjeçare në fushën e sigurisë, e ka filluar në 2002 karrierën në burgje për disa vjet pastaj ka vijuar me aktivitet privat po në fushën e sigurisë brenda dhe jashtë vendit. Për afro 6 vite ka vijuar punën si oficer sigurie në gardë, në Drejtorinë e Ruajtjes të personaliteteve të larta të shtetit, kurse vitet e fundit deri aktualisht ka mbajtur pozicionin e këshilltarit dhe ekspertit për sigurinë në sistemin energjitik. Ka mbaruar në 2009 fakultetin juridik, akademinë e sigurisë si dhe master niveli 2 në Fakultetin Ekonomik.

- Advertisement -spot_imgspot_img
LAJMI FUNDIT
- Your ads here -spot_img
TË NGJASHME
- Your ads here -spot_img