18.5 C
Tirana
E mërkurë, 15 Nëntor, 2023

Vodafone Albania, korrupsion dhe vjedhje skandaloze. AKEP i Ramës fle gjumë.

- Advertisement -spot_imgspot_img

Kush është Katia, fytyra e mafies Vodafone në Shqipëri, si vidhen shqiptarët dhe manipulohen shpenzimet, kompania mashtruese ka blerë AKEP dhe Konkurrencën, me paratë e vjedhura sponsorizohen sulme kundër mafies tjetër One Albania2023-06-110SHPËRNDAJE1Faktet tregojnë se Vodafonë Albania është oganizata mafioze më famëkeqe, më e organizuar dhe më e paskrupullt në Shqipëri.Duke qenë në pozita monopoliste, Vodafonë Albania konkurron dhe tejkalon rivalin One Albania, në skema grabiqare, vjedhje të hapur, pastrim parash, mashtrim me taksat, manipulime, defrmim të tregut dhe korruptim të pushtetarëve dhe organeve hetimore.

Madje, një pjesë që parave që Vodafone Albania u vjedh shqiptarëve, me skemat që do t’i sqarojmë më poshtë, i hedh për të sulmuar dhe sabotuar One Albania, ashtu siç operohet në botën e mafies, ku klanet mafioze lajnë hesapet. Për këtë skemë do flasim në vijim.

Organet hetimote mjafton t’u hedhin një sy numrit të frikshëm të qytetarëve shqiptarë që janë vjedhur dhe po vidhen nga Vodafone, për të kuptuar përmasat e pasojave në xhepat e shqiptarëve të organizatës mafioze dhe mashtruese Vodafone.Aikaterini Stathaki, fytyra e mafies Fytyra e kësaj gruaje, e quajtur Aikaterini Stathaki, shkurt Katia, përfaqëson rrjetin grabiqar Vodafone në Shqipëri.

Aikaterini Stathaki i është besuar administrimi i aktivitetit kriminal dhe grabiqar të Vodafone në Shqipëri, mbledhja e parave të vjedhura dhe lëvizja drejt parajsave fiskale.

Pas saj qëndrojnë, holandezët Erik de Rijk dhe Michiel Heere, pjesë e organizatës mafioze. Dyqanet e Vodafone janë sot si zyrat e Sudes në 1996.BKH-ja mjafton të shkojë dhe të vëzhgojë 30 minuta në një dyqan, për të parë numrin e qytetarëve që ankohen se janë vjedhur.

Vodafone sot është kompania lider për vjedhje, arrogancë, tallje dhe poshtërim të klientëve.Organizata Vodafone vjedhe derrçe çdo minut shqiptarët me anë të mashtrimit me tarifat, ofertat, zvogëlimi i muajve, zerimin e internetit të paguar, çaktivizimit të numrave etj.Abuzimi me pozitën dominuese në treg Vodafon operon në kufijtë e një monopoli në Shqipëri.

Kompania abuzon sitematikisht me pozitën dominuese në tregun e telefonisë me tarifat, abuzim i cili është konstatuar edhe nga Autoriteti i Konkurrencës, por që nuk vepron pasi është korruptuar nga Vodafone.Blerja e AKEPTomi Frashëri, drejtuesi i Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) është një pupac dhe çirak i mafies Vodafone.

Tomi Frashëri, duke shpërdoruar detyrën, nuk merr asnjë masë ndaj mafies Vodafone, kompani e cila nuk mbulon me valë telefonie territoret që pretendon në letra, nuk plotëson kushtet për të operuar në treg, ka degraduar dhe kapur tregun e telefonisë në vend.Teksa AKEP që paguhet me taksat publike pêr tê mbrojtur interesin publik vijon tê bëjë sehir, kompania Vodafone mashtron hapur klientët që kanë besuar në shërbimet e saj.

Teksa në reklamat e shumta trumbetohet mbulimi me valë në të gjithë Shqipërinë, e vërteta është krejt ndryshe.Mjafton të largohesh nga Tirana dhe të futesh në zona kodrinore, dhe shërbimi i Vodafone avullon, pa folur për zonat e thella, ku shërbimi i pretenduar nuk ekziston.Fryrja e faturave Ashtu si Bankers, edhe Vodafone manipulon bilancet duke fryrë shpenzimet. Ky aktivitet kriminal ekonomik kryhet sistematikisht për të shmangur taksat. Organet Tatimore dhe krimi ekonomik janë palë me mafien Vodafone.

Si i vjedh Vodafone abonentëtRrit tarifën pa ndryshuar shërbimin nga 8 mijë lekë në 20 mijë lekë në muaj.Vjedhje e klientëve përmes një kuiz të rrjetit të marketeve Big Market të deputetit të PS Vullnet Sinaj.Paguan tarifën për 22 GB internet në muaj, ndërkohë që në praktikë e bëjnë 8 GB internet, i cili konsumohet që javën e parë të muajit. Është njëlloji sikur paguan për 22 litra naftë, por të hedhin 8 litra. Vjedhja është sa e pakrupullt aq edhe kriminale.

Një tjetër skemë banale vjedhje është zvogëlimi i muajve nga 30 dhe 31 ditë në 28 ditë, ndërkohë që vetëm muaji shkurt ka 28 ditë.Vodafone i ka bërë të gjithë muajt si muajn shkurt, duke e konsideruar ofertën e përfunduar në ditën e 28 dhe jo në fund të muajit.Një tjetër vjedhje konsiston në fshirjen e GB internet brenda disa minutash, me qëllim për ta detyruar klientin që të blejë një paketë tjetër.

Sapo e blen paketën, të vjen SMS nga Vodafone se ju keni harxhuar 80 % të internetit. Pas disa minutash të vjen një SMS tjetër se ju keni harxhuar 100 % të internetit.Vjedhja më e rëndë ka të bëjë me çaktivizimin e numrit pa paralajmërim, me qëllim për të detyruar klientin ta rimbushë, duke shpenzuar para. Për aktivizimin e numrit klienti duhet të paguajë tarifa arbitrare.

Pas çaktivizimit kriminal, abonentët dafouan të paguanin një tarifë për të pasur numrin aktiv, por kompania Vodafone u vidhte paratë e abonentëve, pa asnjë njoftim, nëse ata nuk i përdornin paratë e hedhura në llogari brenda një muaji. Prapaskena.com

- Advertisement -spot_imgspot_img
LAJMI FUNDIT
- Your ads here -spot_img
TË NGJASHME
- Your ads here -spot_img