13.5 C
Tirana
E shtunë, 7 Tetor, 2023

Ujësjellës Kanalizime Tiranë, abuzime me fondet shkelje me proçedurat dhe dështim në faturimin online!

- Advertisement -spot_imgspot_img

Ujësjellës Kanalizime Tiranë, në bazë të një raporti të fundit të KLSh është zbuluar me shkelje të mëdha financiare dhe administrative me abuzime miliona lekë.

Sipas reportit të KLSh ka probleme dhe shkelje të mëdha me tendera të shumtë, pa studime tregu apo të mëdha në vendosjen specifikimeve me dëme në miliona lekë.

Por nuk mbaron më kaq, sistemi billing ose i faturimit elektronik është tejet problematik dhe abuzivist. KlSh raporton se: nuk ka rregullore mbi përdorimin e sistemin Mungon rregullorja operacionale

Mungon manuali përdorimi

Kodi në burim Dokumentacioni i përdorimi

Këto mangësi bëjnë që të mungojë monitorimi i këtij sistemi apo auditimi i tij çfarë mund të cojë në abuzime me faturat si ankohen dhe qytetarët.

- Advertisement -spot_imgspot_img
LAJMI FUNDIT
- Your ads here -spot_img
TË NGJASHME
- Your ads here -spot_img